Welkom op onze camping in de Landes

15 km van het stadscentrum, aan de rand van een mooi bos, in de nabijheid van de rivier de Adour.

Kom uw batterijen opladen en geniet van het goede leven van deze streek, of het nu gaat om een genezingstijd of een pauze op weg naar uw vakantie, en geniet van onze prachtige streek “Les Landes”.
Het hele team van de camping staat tot uw beschikking zodat uw verblijf rijmt met ontspanning, comfort en gezelligheid.

De camping strekt zich uit over een bebost en aangelegd terrein van 3,5 ha.

Onze comfortabele kampeerplaatsen van meer dan 120m² bieden plaats aan stacaravans, caravans of campers en bieden plaats aan tenten.
Alle thermale baden bieden een pendeldienst aan bij de ingang van de camping. De stadsbuslijn ligt op 100m van de camping zodat u gemakkelijk en moeiteloos het centrum van de stad kunt bereiken. In het stadscentrum bevinden zich verschillende winkels en voorzieningen.

Wij organiseren zowel overdag als ’s avonds gezellige activiteiten en ontmoetingen.

De camping ligt in het hart van zuid-west Frankrijk. De stranden van de oceaan, de Pyreneeën, en de dennenbossen zijn prima uitstapjes tijdens uw verblijf. Ontdek eveneens de gastronomie, het Franse “art de vivre” en de festivals die georganiseerd worden.

Camping Frankrijk in Landes

Nieuws
Voor meer informatie

De prijzen voor de curisten zijn het hele seizoen hetzelfde, zelfs in juli en augustus. Aarzel dus niet om tijdens deze rustigere periode in de thermale baden te komen. promotie van de laatste zuiveringsperiode (zie prijzen).

Telefonische receptie

De camping is gesloten tot 3 maart 2018, maar de telefoonontvangst is gegarandeerd van maandag t/m vrijdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 17u00. Het zal tijdens de kerstvakantie gesloten worden. Natuurlijk kunt u ons ook schrijven via infolebascat@orange.fr